perjantai 12. maaliskuuta 2010

Koruja, koruja, rannerenkaita!



Ihania rannerenkaita! Mitä isompi, sen parempi. Ja niitä ei tarvitse kuin yksi kerrallaan ja se antaa näyttävän silauksen vaatteelle. Lempparini on pyöreä, hopeinen rannerengas yhdistettynä turkoosiin rannekoruun.

Mutta on himoja noihin muihinkin: Ruskea kulmikas on Burberry Prorsumin, olen täysin ihastunut tähän linjaan Burberryllä. Siinä on ajatusta ja se on muutenkin rohkeampi, kokeilevampi ja haasteellisempi kuin muut mallistot. Dannijon hopeinen, kulmikas rannerengas on myös IHANA, siinä on pyramiidiniitit uudessa muodossa. I love it. Ja aika ajaton, mielestäni. Pakko saada nämä! Kullan värinen, jossa on kivi, löysin alennusmyynnistä jollain parilla eurolla H&M-liikkeestä, minua viehätti siinä se, että se oli aika autenttisen oloinen, suoraan 70 luvulta :)

Myös Marc by Marc Jacobsilla on hauskoja koruja ja ne ovat ihan kohtuuhinnoissakin, no ookoo, onhan ne jotain melkein satasen, mutta verrattuna joihinkin muihin, joista saa maksaa satoja euroja. Mutta näistä tulee hyvälle mielelle, voiko sitä mitata rahassa? Tuskin. Löysin myös hyvän rannerengasmyyjän viime viikonlopulla Valtterilta, sieltä kirppikseltä. Hän myi muutenkin kaikkea 60-70 aurinkolasi/korvakoru/yms. tavaraa. On ilmeisesti aina siellä :) Joten sinne tekemään löytöjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti