tiistai 16. maaliskuuta 2010

KevätDrinkki

Tässä superjuoma, jonka ajattelin pyöräyttää ja nauttia muutaman päivän aikana: Puhdistaa, virkistää, poistaa nestettä ja antaa roppakaupalle energiaa. Maku ei ehkä ole seksikkäin, mutta vartalo tykkää.

Varsiselleriä
Kesäkurpitsaa
Pinaattia/nokkosta
Persilijaa/voikukan lehtiä
Gojimarjoja
omenaa
vettä

kaikki tehosekoitimeen putsauksen jälkeen tietty ja juomaan! Jos haluaa, osan voi keittää (kolme ensimmäistä ainetta) ja antaa jäähtyä ja sitten tekee sen pirtelö-henkisen juoman. Itse ajattelin tehdä tätä jonkinmoisen satsin ja nautiskella pitkin päivää. Lisäksi pitää toki syödäkin, esim. Sushia, salaatteja ja hedelmiä. Saa kokeilla! :)

Gojimarjoissa on paljon piristävää vaikutusta joten en suosittele syömään niitä iltaisin. Itse en alussa tiennyt sitä ja ihmettelin, miksei uni tule :)

Toinen hyvä aine on PUERH-tee, joka poistaa kuona-aineita ja nestettä vartalosta, jos haluaa vähän kesäkuntoon nopeammin. Ja ihaninta tässä on se että mikään näistä ei ole mikään lääke vaan täyttä luonnonvoimaa! Eikä mitään lisäaineita. Itselläni lähti senttejä (viikossa) jokapaikasta kun olin aloittanut puerh-teen juonnin. Olin varmaan turvoksissa kuin pallokala. Söin normaalisti tottakai lisäksi, mutta en mitään epäterveellistä. Hyvää puerh teetä saa esim. Ounce-teekaupasta Fredalta. Join sitä 4 kuppia päivässä (en illalla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti