tiistai 16. maaliskuuta 2010

Ninas ja PopUp

Grrr! Nina´s liike avaa pop up liikkeen Turussa kuukauden ajaksi! Ihanaa, että sellainen idea on syntynyt. Mahtavaa, että annetaan mahdollisuus shoppailla sellaisia herkkuja mitä Ninasilla on, koska Turussa sellaisia kun ei saa mistään! Mikä on hieman harmi. (kokemusta on!) Jospa jotkin muutkin merkit innostuisivat samasta ideasta kuin he. Esimerkiksi joku kiva outlet-myymälä voisi myös eksyä sinne.. :)

Outleteistä tuli mieleeni,

Luin uudesta Ellestä hyviä vinkkejä New Yorkin matkalle, outletteja ja vintagekirppiksiä..uuuh, tulisipa syksy pian. Lähdemme sinne juhlimaan ryppyyntymistäni eli synttäreitä. Ainut miinus koko matkaan on helvetinmoinen lentopelko..yäk. Löydettiin ainakin halpa yöpymispaikka keskeiseltä paikalta Manhattania, 500 dollaria / viikko / 2 hlö..se on edukas. Mutta se lento. Ehkä pystyn siihen taas skarppaamaan siihen mennessä. Aina kun istuu siihen koneen penkille ja kone lähtee rullaamaan kiitoradalla, tulee kamala pakokauhu. Se on ihan hirveää..itkettää ja nolottaa, pelottaa. Mutta ehkä se sitten auttaa kun pääsee ostosparatiisiin ja seinfeld ja sinkkuelämää kierrokselle. :)

Yksi hyvä outlet on ihan turvallisesti maankamaralla nimittäin nettikauppa Outnet, se on net a porterin oma outlet. Itsekin olen tehnyt kivoja löytöjä sieltä. www.outnet.com, Christian Loboutin, Miumiu, Alexander Mcqueen..You name it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti